Bedrijven

Elke receptiebalie verdient een bloemetje, het fleurt letterlijk de ruimte en de mensen, die er werken en komen op.

Wij verzorgen bij veel bedrijven een abonnement, dat bestaat uit het wekelijks brengen van nieuw boeket op leenvaas en het ophalen van het oude boeket op leenvaas.
Wij komen dan persoonlijk langs, om te kijken welke kleur en stijl het beste bij u past, welke u persoonlijke voorkeuren zijn, wat u budget is, welke bloemen we niet mogen gebruiken ivm een mogelijke allergie enz.

Ook kunt u zich op een plantenarrangement abonneren, dat bestaat uit het maandelijks brengen van een nieuwe plantenbak en het ophalen van de oude.

Wij leveren vanzelfsprekend ook de bloemen voor relaties en werknemers. Denkt u daarbij aan een verjaardag, jubileum, ziekte, secretaressedag, geboorte, kerstgeschenk met wijn of chocolade etc.

Via Fleurop kunnen wij deze door heel Nederland laten bezorgen. Dit kan telefonisch, per email of via deze website. Als u via onze website wilt bestellen, dient u eenmalig een account aan te maken. Daarna kunt u vervolgbestellingen plaatsen en ontvangt u eens per maand een verzamelfactuur.